fbpx
Smag Dansk Craft

Smag Dansk Craft efterår 2020

495,00 DKK

Så har du mulighed for at smage, gensmage, opdage nye øl fra nogle af de bedste danske bryggerier. Vi har justeret Smag Dansk Craft konceptet, så vi denne gang har inviteret 6 bryggerier til at levere 2 øl hver. Vi afholder 3 onlinesmagninger, hvor 2 bryggerier mødes til en hyggelig ølsnak sammen med Niels fra CraftBeerPusher og en ølblogger. Det foregår følgende tre aftenener – alle kl. 20.00-20.45:

  • lørdag d. 24. oktober
  • tirsdag d. 27. oktober
  • fredag d. 30. oktober

Vi glæder os helt vildt til de tre hyggelige aftener, hvor vi smager på en øl fra hvert bryggeri. Desuden introducerer bryggerierne deres anden øl, som du kan nyde samme aften, eller når det passer dig. Optagelserne af smagningerne bliver selvfølgelig liggende på vores Facebook-side, så du kan smage med, når det passer dig.

Bryggerierne og deres øl

Alefarm Brewing, Greve. Vi havde Kasper med fra bryggeriet i forårets Smag Dansk Craft, og siden da er der sket en masse på bryggeriet, som vi er sikre på vil interessere danske ølnydere. Denne gang disker Kasper og hans gode team op med to atypiske Alefarm øl: en amerikansk porter (Homeward Bound) og en ny stilart “Københavnerblonde” (Copenhagen Creamsicle – bemærk indeholder laktose).

Beard Brew, Randers. Morten og Dennis brygger deres øl på Randers Bryghus, og de har de senere år bidraget med nogle spændende bryg til den danske craft beer scene. De sætter deres Idaho IPA og Russian Imperial Stout i kassen.

Gamma Brewing, Gørløse. Gamma er kendt for deres superjuicy, humlede, moderne bryg, der giver dig en på øl-opleveren. Jakob og hans team bidrager YAK (IPA) og 16 Buttons (DIPA), og du kan derfor i tilbagelænet stil nyde lækker humlede bryg fra et af de bedste danske bryggerier.

Observatoriet, Voerladegaard. Simon var med i forårets Smag Dansk Craft, og han har haft travlt med at installere nyt fadlagringsgrej, men har også haft tid til at tappe Mørke Mil Kirsebær (tørhumlet gylden sour ale tilsmagt med kirsebærsaft). Lige inden vi klapper låget i og sender dine øl afsted, sætter han et helt frisktappet hindbærbryg i din kasse. Det er selvfølgelig også lagret på egetræsfade, og det var egentlig meningen, at det kun skulle ha’ været tappet på fustage. Lucky us!

Slowburn Brewing, Hvidovre. De har virkelig sat deres flag på den danske craft beer scene! Kompromisløst brygkunst på stort set alle stilarter. Octopils er et af deres bidrag til moderne dansk craft beer. I denne kasse får du to andre bryg: Hungry Heart, DDH IPA og Metamorphosis – en stout med kaffe. Vi glæder os til at Amalie fra bryggeriet tjekker ind og giver indsigt i Slowburns udvikling og fremtid.

Sidekick Brewing, Valby. Jannik, der står bag Sidekick Brewing, har været en del af den danske craft beer scene i adskillige år, og med Sidekick Brewing brygger han øl med kant og karakter.  Han sætter disse to i kassen til dig: Sunshine Salle (Saison) og Bad Butterfly (Imperial Stout).

Du modtager altså 12 øl fra disse 6 bryggerier. Vi starter smagningerne lørdag d. 24. oktober kl. 20. Du vil derfor modtage din kasse senest torsdag d. 22. oktober, så du kan nå at få dine øl på køl.

Onlinesmagningerne foregår på Facebook Live og sammen med din kasse modtager du information om, hvordan det kommer til at foregå. Du bliver ligeledes informeret via den mail.

Vi glæder os til at byde indenfor til endnu en omgang hyggelige ølsnakke med gode folk fra bryggerierne samt en ny ølblogger hver aften.

På lager