fbpx

Hoppe.beer

Hoppe.beer er et belgisk inspireret nanobryggeri beliggende i Solrød på et nedlagt mejeri - her har Hoppe.beer netop også åbnet eget taproom, hvor du kan få øllet fra fad. Øllet brygges i mængder af 200 liter ad gangen, og lagres i nogen tilfælde på franske egetræsfade.

Bag Hoppe.beer står Frederik Hoppe, som i 2015 besluttede sig for at starte eget bryggeri. Den primære årsag var kærligheden til det belgiske øl, og den kreative mentalitet, der ligger bag. Belgisk bryggetradition har nærmest ingen regler. Alle ingredienser er i spil, og alle smagsnuancer er legitime. Ud over en lang række forskellige korn- og malttyper, gøres der også brug af alle slags krydderier og sukre. Det mest unikke ved belgisk øl er dog brugen af specielle typer gær. Gæren producerer unikke smagsnuancer, der sammensmeltes med de forskellige ingredienser og krydderier. Det går op i en højere enhed og skaber øl med høj kvalitet og dybde.

Ikke alt øl er decideret belgisk, men med respekt for den eksperimenterende og udfordrende mentalitet som ligger bag den belgiske øl-tradition, udforskes andre ingredienser og øltyper, og danner basis for unikke smage som bevæger sig på kryds og tværs af stilarter.

Hoppe.beer har en målsætning og filosofi, der går på, at man som brygger hele tiden skal presse sig selv for at skabe den bedst mulige smagsoplevelse, uden at gå på kompromis med stilartens begrænsninger og andre regler. Ingredienser skal være af bedste kvalitet, og så vidt som muligt produceret lokalt eller regionalt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.