fbpx

The Flying Guru Brewery

The Flying Guru Brewery er et mindre bryggeri i Landskrona, Sverige. Mottoet er, at størrelsen ikke har betydning, men at det handler om kvalitet: Hver enkelt øl har sin egen historie og er skabt med de bedste ingredienser og en ægte passion for øl.

The Flying Guru Brewery er stiftet af (danskeren) Henrik Nielsen, der helt tilbage i 1992 bryggede sit første hjemmebryg mens han lyttede til Nirvana og planlagde rejser til Nepal. Den kommercielle produktion startede i 2019.

The Flying Guru har fire mantraer:

  • Vi ønsker at give forbrugeren en oplevelse, ikke blot endnu en øl
  • ‘Bold is old’ (dristigt er gammeldags) - vi går efter balance og drikkelighed
  • Vi sigter altid efter den højst mulige kvalitet i vores øl
  • Så vidt det er muligt, ønsker vi at gøre verden til et bedre sted med øl

I praksis betyder de 4 mantraer, at hver enkelt øl altid indeholder en historie og har en specifik ‘identitet’ og at The Flying Guru Brewery søger at holde tæt kontakt med forbrugerne. The Flying Guru Brewerymbrygger med stor kreativitet og skaber innovative produkter, men bryggeriet brygger ikke ‘skøre øl for skøre øls skyld’. De kæler for detaljerne, går ikke på kompromis med ingredienserne eller springer over, hvor gærdet er lavest i brygprocessen. Og så elsker The Flying Guru Brewery, når deres øl bringer mennesker sammen over grænser, både nationale og kulturelle.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.